KADROMUZ

AVUKAT VE ARABULUCU ŞEREF TEKELİOĞLU

E-Posta:

[email protected]

[email protected]

0532 264 50 36

1964 Denizli-Acıpayam' da doğdu. İlkokulu Yassıhüyük köyünde, Ortaokulu Acıpayam'da bitirdi. 1981 yılında Denizli Endüstri Meslek Lisesi Motor bölümünden, 1986 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 

1988 yılında Serbest Avukatlığa başladı. 1992 yılında, yürürlüğe giren CMUK. 135. maddesi gereği Baro tarafından tayin edilen Müdafilik hizmetinin ilk uygulayıcıları arasında yer aldı, CMUK uygulamasındaki katkıları ve çalışmaları için, İstanbul Barosu Başkanlığı tarafından "Başarı Belgesi" verildi. 

Ticaret Hukuku, Sağlık Hukuku, İş hukuku, Uzlaştırma ve Arabuluculuk konularında Birçok eğitim ve seminere katılıp sertifikalar aldı.

2013 yılında meslekte 25, 2018 yılında da 30-cu yılı plaketi aldı.

Avukatlığın yanı sıra, 2014 yılında, Adalet Bakanlığı -Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü - Arabuluculuk Daire Başkanlığı Arabulucular siciline kayıtlı Arabulucu olarak çalışmaya başladı. İş Hukuku, Sağlık Hukuku, Ticaret Hukuku, Fikri Ve Sınai Haklar Hukuku, Tüketici Hukuku alanlarında Uzman Arabulucu olarak çalışmasını sürdürmektedir. 

Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdürlüğü Alternatif Çözümler Daire Başkanlığı Uzlaştırmacı siciline kayıt oldu.

Arabuluculuk Gönüllüleri Derneği’nin kurucuları arasında olup, Kurucu Yönetim Kurulu üyeliği görevinde bulundu,  bu derneğin Etik Ve Disiplin Kurulu Başkanı olarak bulunmaktadır. Aynı zamanda Uzlaşı Kültürü Ve Hukuk Derneği üyesidir.

Çeşitli alanlarda faaliyet gösteren birçok gerçek ve tüzel kişiliğe, kurum ve kuruluşlara Hukuki Danışmanlık ve Müşavirlik hizmeti vermenin yanı sıra, Ticaret Hukuku, Sağlık Hukuku, Sivil Havacılık Hukuku, Sigorta Hukuku, Tazminat Hukuku, Gayrimenkul Hukuku, İnşaat Hukuku, Kat Mülkiyeti Hukuku, İcra İflas Hukuku, Fikri ve Sınai Haklar Hukuku, Aile ve Miras Hukuku, Tüketici Hukuku, İdare Hukuku, Şirketler Hukuku, Gümrük Hukuku, Kıymetli Evrak Hukuku, İş Hukuku, alanlarında çalışmalarını yürütmektedir.

“Sağlık Hukuku” – “Aile Şirketleri uyuşmazlıkları ve Arabuluculuk” üzerine fikri çalışmalarını tamamlamak üzeridir. 

Halen kurucu ortak olduğu TAHAB (Tekelioğlu & Ateş Hukuk Ve Arabuluculuk Bürosu) ‘da ortak Avukat- Arabulucu ve Uzlaştırmacı olarak çalışmasını sürdürmektedir.